ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Μπάρκας Αλέξανδρος | Βιομηχανικά & Σταμπωτά Δάπεδα - Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Μέγαρα Αττική


Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα οικολογικό προϊόν το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε λείες επιφάνειες με υψηλές αντοχές χωρίς αρμούς και έχει τέλεια αδιαβροχοποίηση.

Αποτελεί ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα. Εφαρμόζετε σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. και  σε όλα τα υποστρώματα, όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετόν, γυψοσανίδα κτλ. χωρίς να γίνει αποξήλωση αυτού. Το πάχος εφαρμογής του είναι 3-4 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι δε δημιουργεί μεγάλες υψομετρικές διαφορές.

Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στα Μέγαρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε προσφέροντάς σας μοναδικά αποτελέσματα σε οικονομικές τιμές.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Νιπτήρες - Έπιπλα μπάνιου
  Μπάνια
  Σκάλες κ.α.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στα Μέγαρα και σε όλη την Αττική.

Η εμπειρία και η γνώση του συνεργείου είναι απαραίτητη, γι’ αυτό και εμείς σας παρέχουμε όλα τα τεχνικά μέσα και τους κατάλληλους ανθρώπους που χρειάζονται για να επιτευχθεί ένα σημαντικό έργο.

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και μπορούμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια αλλά και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.