Όροι

 
ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Βιομηχανικά & Σταμπωτά Δάπεδα - Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Μέγαρα Αττική


Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται στις τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων καθώς και με βιομηχανικά και σταμπωτά δάπεδα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα, η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τις τοποθετήσεις πλακιδίων, τις τοποθετήσεις μαρμάρων, βιομηχανικά δάπεδα, σταμπωτά δάπεδα καθώς και εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρου στα Μέγαρα και σε όλη την Αττική.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων σε πατώματα και τοίχους, τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παράλληλα κατασκευάζουμε βιομηχανικά δάπεδα ειδικών απαιτήσεων καθώς και σταμπωτά δάπεδα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσοχή τους στην λεπτομέρεια.
 

 


 

 
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής και χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων καθώς και με οικοδομικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων στα Μέγαρα και σε όλη την Αττική έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας και να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 

 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Μέγαρα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.